Vedno bolj se povečuje zavedanje o pomembnosti telesa, saj ga ne moremo zamenjati, lahko pa vlagamo vanj, zanj dobro skrbimo in si tako zagotovimo zdravje, energijo, lepo postavo in odlično psihofizično počutje. Stres, utrujenost in vsakodnevne izzive lahko premagujemo na popolnoma naraven način.

landscape-mountains-nature-man-large

Z ZELENIM ČAJEM do vitke postave

Kitajska velja za zibelko zelenega čaja –  njegovo izjemno moč so poznali in izkoriščali že  pred več kot 4000 leti, gojili so ga v samostanskih vrtovih. Veljal je zelo cenjeno ljudsko pijačo in zelo hitro se je iz svoje domovine razširil po vsej Aziji.

Zdravilni učinki zelenega čaja so znanstveno dokazani.  Bogat je z antioksidanti, ki organizem ščitijo pred številnimi boleznimi sodobnega časa. Raziskave so pokazale, da so osebe, ki so redno  uživale zeleni čaj, pospešile svoj metabolizem, saj polifenolne spojine v zelenem čaju pomagajo jetrom k učinkovitejšemu delovanju, zaradi česar se pospeši presnova, izgorevanje maščob in regeneracija poškodovanih mišičnih celic, ki so nastale zaradi prostih radikalov. Čaj pomaga pri izločanju kislih metabolitov, nastalih med športno aktivnostjo. Čreslovine v zelenem čaju ugodno vplivajo na stanje kože: le-ta postane bolj napeta, sveža in mladostnega videza.

Kofein v zelenem čaju pospešuje presnovo ter izboljšuje prekrvavitev možganov, kar ugodno vpliva na koncentracijo in moč pomnjenja.

Yoga-Can-Help-You-Find-Inner-Happiness

 

Z GUARANO nad stres

Zaradi počasnega sproščanja kofeina v telo je stimulacijski učinek GUARANE dolgotrajnejši, bolj enakomeren in traja tudi do 6 ur, kar daje telesu prijeten občutek.

Guarano je namenjena vsem, ki se soočajo z vsakodnevnim stresom in so telesno aktivni, saj vsebuje guaranin, ki deluje kot naravi spodbujevalec energije – stimulativno vpliva na centralni živčni sistem in tako uspešno  zmanjšuje psihično in fizično utrujenost.
Terbomin iz guarane pospešuje termogenezo, odpravlja videz pomarančne kože in obseg pasu. Črna semena guarane vsebujejo veliko taninov, ki blažijo simptome glavobolov in bolečih menstruacij ter povečujejo spolno poželenje tako pri moških kot pri ženskah.

 

A cropped shot of a handsome businessman under strain as colleagues request various things from him

 

Guarana in zeleni čaj sta zaradi svojih lastnostih super duet, saj se  odlično dopolnjujeta in pomagata dosegati zavidljive rezultate pri oblikovanju postave. Ob redni športni aktivnosti, uravnoteženi prehrani in pitju dovolj tekočine je uspeh zagotovljen – telo bo lepo oblikovano, pokali boste od energije in se ponosno sprehajali po plaži v svojih najljubših kopalkah.

Posebna AKCIJA:

kapsule

Purasana kapsule GUARANA in ZELENI ČAJ

Akcija traja do 30. 6. 2016 oz. do razprodaje zalog. Popusti se ne seštevajo.

GUARANA in ZELENI ČAJ = naravna izbira pri dvigovanju energije in oblikovanju postave.