Product Description

Purasana superjunaki so združili moči, da vas zavarujejo pred vsem slabim. Tako bomo na vaša vrata poslali superjunake z imeni Vitamin, Adaptogen in Sreča. Supermoči naših junakov ne smemo navesti, saj bi zlobcem s tem razkrili njihovo taktiko napada. Verjamemo da bo Slovenija z njimi ponovno zaživela srečno in zdravo življenje in se uspešno zoperstavila vsem negativnim vplivom hitrega življenja 21. stoletja. V boju za bolj kvalitetno življenje naročite naše superjunake in zaščitite vaš dom in vaše najbližje. Superjunaki so zaradi povpraševanja zbili ceno iz 42,70€ na 29,90€. Samo za vas!

Goji jagode vsebujejo antioksidante ter vitamine C, B1, B2, B6 in E.

Kakav v prahu ne vsebuje sladkorja, je v veliki meri sestavljen iz maščob. Ljudje ga velikokrat uporabljajo v svojih dijetah. Da bi bil kakav kakorkoli povezan s pridobivanjem teže ni bilo nikoli dokazano.

Maca vsebuje železo in kalcij. Ima veliko lastnosti, katerih zaradi inšpektorata ne smemo zapisati.

Nahranite vaše telo s vsem kar potrebuje, poskrbite za zdravje in živite bolj kakovostno življenje. Za bolj obširne zapise se nismo odločili zaradi togega prehranskega sektorja. Če ste v dvomih predlagamo, da za več informacij povprašate strica Googla ali nas kontaktirate na trgovina@gmail.com Vsak izmed treh paketov ima 200 gramov vsebine.

Purasana, je začela svojo pot iz razloga, da bi pripomogla boljšemu počutju ljudi in tako smo njihovo poslanstvo in cilje povzeli tudi mi.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Proizvajalec: Biovita bvba, Heulestraat 104 – 8560 Gullegem, Belgium
Dobavitelj: Victus d.o.o., Nova ulica 24, 2000 Maribor