Product Description

Prehransko dopolnilo Kvinoja in kakav mix združuje izjemne lastnosti obeh živil v hitro pripravljenem napitku. Z dodajanjem lucume v prahu so pri Purasani poskrbeli za dopolnjeno hranilno vrednost in izjemen okus. Instant mešanica kvinoje in kakava Purasana je odlično dopolnilo k vaši prehrani in napitkom.

Kvinoja je žitaricam podoben pridelek, ki premore celoten beljakovinski profil, kar pomeni, da vsebuje vse esencialne aminokisline in je lahko prebavljiva. Kot vir beljakovin je primerljiva mlečnim. V primerjavi z drugimi žitaricami je kvinoja kar “lahkotno” živilo. Ne vsebuje glutena, je lahko prebavljiva in ima nizek glikemični indeks.

Kakav v prahu Purasana pridobivajo brez segrevanja semen vrste Theobroma cacao, majhne zimzelene sorte drevesa, ki raste v tropskih klimatskih območjih. Kakav je bogat s hranilnimi elementi in fitonutrienti in je idealen vir prehrane za zdrav življenjski stil. Kakav je bil dolgo časa zapostavljen, predvsem zaradi slabega glasu predelanih izdelkov (čokolada), ki vsebujejo maščobe in sladkor. Kakavova zrna so bogata z vlakninami, kalijem, fosforjem, magnezijem, kalcijem, cinkom in bakrom.

Neto količina: 200 g

Poreklo: Peru

Uporaba:

Zmešajte 3 čajne žličke dnevno z 300 ml vode, mleka ali soka.

Opozorilo:

Ni primerno za otroke.