Izjava o varovanju zasebnosti

Purasana se zaveda, da sta zasebnost in varovanje osebnih podatkov zelo pomembni. Ko brskate po Purasanini spletni strani in niste prijavljeni za nobeno spletno storitev, brskate anonimno. Medtem, ko brskate, nimamo dostopa do vaših osebnih podatkov. Vendar pa sledimo, kako spletni portal uporabljajo tako anonimni kot registirani uporabniki. Podatki o uporabi portala ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Uporabili jih bomo z namenom izboljšanja uporabe spletnega mesta. Za dostop do določenih storitev Purasane so potrebni osebni podatki. Ta izjava opisuje, kako varujemo vaše osebne podatke med uporabo portala in storitev, ki jih portal omogoča.

Zbiranje osebnih podatkov v sistemu prijave

Ob vpisu v storitve Purasane bo servis od vas zahteval vnos določenih podatkov, ki bodo shranjeni v vašem uporabniškem računu in profilih za uporabo posameznih storitev. Ta uporabniški račun vsebuje tako podatke, katerih vnos je obvezen, kot tudi podatke, ki jih vnesete samo, če to sami želite. Ti podatki se vpisujejo v posamezne profile za uporabo storitev. Vsi podatki, katerih vnos ni nujen, se lahko delijo z uporabniki posameznih storitev. S tem, ko jih vnesete po svoji lastni volji, menimo, da se strinjate, da jih Purasana lahko prikaže vsem ostalim uporabnikom posamezne storitve. Uporabniki posamezne storitve vidijo le vaše podatke v profilu te storitve, ne pa tudi vaših profilov drugih storitev.

Uporaba osebnih podatkov

Kako Purasana ne bo uporabljala vaših osebnih podatkov

Purasana vaših osebnih podatkov ne bo prodajala ali dajala v najem tretjim osebam.
Purasana, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP), vaših osebnih podatkov ne bo uporabljala ali delila na način, ki se razlikuje od opisanega v tej izjavi o varovanju zasebnosti ter brez vašega predhodnega soglasja.

Kako Purasana uporablja vaše osebne podatke

Purasana uporablja vaše osebne podatke za delovanje in vzdrževanje vašega računa in omogočanje storitev portala.

Upravljanje z osebnimi podatki

Dostop do osebnih podatkov

V svoj uporabniški račun lahko vedno dodajate podatke, jih posodabljate ali spreminjate.

Uporaba piškotkov

Piškotek je majhen niz znakov, ki ga lahko vaš spletni brskalnik trajno shrani na vašem računalniku. Vanj se shranjujejo vaši podatki in izbire. Purasana uporabi piškotke vsakič, ko ga obiščete. Shrani vaš edinstveni identifikator, čas vpisa in druge nujne podatke, ki niso osebne narave, v zaščiten piškotek, ki se začasno shrani na vašem računalniku. Ko na svojem računalniku zaprete vse spletne brskalnike, uničite tudi vse piškotke, ki jih je portal začasno shranil na vašem računalniku.

Piškotek omogoča premikanje po portalu, ne da bi se vam bilo treba ponovno vpisovati za dostop do vsake strani. Z uporabo nastavitev v spletnem brskalniku lahko dovolite ali preprečite prejemanje piškotkov. Če ne želite prejemati piškotkov, ne boste mogli uporabljati storitev, ki jih ponuja Purasana.