Izjave zadovoljnih uporabnikov

Sem navdušena uporabnica superživil. Kar nekaj jih imam na zalogi. Uporabljam jih kot dodatke k sm​utijem​, juham, solatam.

Izdelujem presne čokolade in negovalne maske. ​Z​elo​ sem​ zadovoljna. Trenutno uporabljam Purasana Guarano. Naredim si jutranjo ​”​kavico​”​ in jo z užitkom spijem. Kava me prebudi, razstruplja moj organizem in mi pomaga topiti odvečne maščobice.​

Okus je specifičen, treba se ga je​ le malce​ privaditi.

Priporočam jo tistim, ki rabijo veliko energije, koncentracije in budnosti. Je odličen nadomestek kave​!​

Recept:

  • 2 čž žitne kave
  • 1čž gu​a​rane
  • 1/2 čž cimeta
  • 1 čž kokosovega sladkorja
  • 1,5 dl vroče vode
  • 0,5 dl kokosovega mleka (lahko tudi brez)
Nataša N.
Na začetku sem se zelo upiral uporabi superživil zaradi specifičnosti okusa​,​ a sem se na koncu opogumil in se odločil, da naredim mesečno kuro z izdelkom Purasana Total Detox.

Prvi rezultati so bili opazni ​zelo hitro!

Po daljšem času uporabe se je nivo energije dvignil na višjo raven. Količina popite kave se je zmanjšala. Na splošno sem se bo​l​je počutil. ​Predvidevam, da so vse te pozitivne spremembe posledica izločanja toksinov i​z​ telesa. Z izdelkom sem zelo zadovoljen. Z lahkoto ​se ​ga popije.​

Izdelek priporočam vsem, ki žel​i​jo narediti nekaj dobrega za svoje telo, ga nežno razstrupiti in ga napolniti z vitalno energijo.

Toplo ga priporočam tudi FITNESERJEM, ki ​zaužijejo veliko beljakovin, saj Total detox uravnava Ph v telesu ter razbremenjuje prebavila.

Matej G.
Zraven dugih superživil uporabljam Guarano. Približno po enem tednu, sem začel opažati pozitivne učinke. Takrat sem zares začel čutiti, da imam več energije. Popolnoma sem zadovoljen Purasanina Guarana je res čudežni prah. Za razliko od kave sem z Guarano čez dan dlje časa aktiven, učinke čutim do poznega popoldneva. Priporočal bi jo ljudem, ki imajo tako kot jaz natrpan urnik in potrebujejo energijo skozi ves dan.
Goran Pečanac, vaditelj fitnesa
Izkušnja Petre P., ki se je odločila, da sebi in seveda svoji novorojenki pri zdravstvenih tegobah, ki so ju doletele tik po porodu, pomaga na naraven način, tj. s superživili – s Purasano.

Nad današnjim stanjem in počutjem sem naravnost navdušena: holesterol (dobri, slabi in srednji) je odlično. Prav tako sladkor.

Za primerjavo: tri dni po porodu mi je hemoglobin padel močno pod kritično mejo – na 65. Tako zelo, da sem morala dobiti transfuzijo krvi (2X Ki) in se dodatne tri dni ostati v porodnišnici. Po transfuziji mi je narastel na 85, kar je še vedno pod kritično mejo. Iz porodnišnice sem odšla z oznako v porodni knjižici – anemija. Dobila sem tabletke Ferum Lek in Folacin. Oboje sem po enem tednu prenehala jemati, saj smo iskali vzroke krčkov, ki jih je imela hčerkica.

Takrat sem po nasvetu Purasana strokovnjaka pričela z jemanjem Chia semen in Green mixa. Moram ponoviti, da so rezultati danes res izjemni: hemoglobin 125 (mora se gibati med 120 in 180), železo 20,7 (mora se gibati med 10,7 in 28,6).

Petra P., mamica