IZKUŠNJE UPORABNIKOV
ema Ema Oroš

Mama male Eme pravi, da je Ema majhna navihanka, ki je hitro ugotovila kaj je za njo dobro in kaj ne. Ne mine dan, da ne bi pred vrtcem popila Purasanin KAKAV z žličko KOKOSOVEGA SLADKORJA Purasana vmešanega v ovseno mleko. Ema je nad tem sladkim kakavovim napitkom čisto navdušena ter vsem pripoveduje o tem, da Purasanin čokoladni napitek ne škodi njenim zobkom, hkrati pa pomaga tudi njenim kostem.
marko_1 Marko Geršak, predsednik Bodifit društva, trener fitnesa in promotor uravnoteženega načina življenja

Že leta sem uporabnik superživil in supersadja, ki jih uporabljam kot dopolnilo pri svojih obrokih. Skozi vsa leta sta se mi razvila občutek in senzibilnost v želodcu in okusu, ali mi katera surovina odgovarja ali ne (granulacija, predelava, okus, kakovost). Pri izdelkih Purasana mi je všeč, da vse te (po mojem mnenju) zelo pomembne lastnosti povsem zadovoljujejo pričakovanja, tj. ni težav s prebavo, se ne spahuje in prav čutiš dober občutek, ko takšno živilo zaužiješ. Problem superživil je, da majhne polnilnice prevečkrat nimajo visokih standardov kakovosti.

Purasana, ki je podjetje s 40-letno tradicijo in ki prihaja iz Belgije, kjer so standardi poslovanja z živili zelo visoki, me je povsem prepričala in brez zadržkov uživam njihove izdelke sam oz. jih svetujem svojim domačim, prijateljem, znancem in kot osebni trener jih seveda priporočam tudi svojim strankam.
mateja Mateja Vodopivec, inštruktorica pilatesa

Za uporabo izdelkov Purasana sem se odločila, ker dajejo velik poudarek poreklu sestavin, kar mi je zelo pomembno pri nakupu superživil. Poleg porekla so me pri Purasani prepričali tudi kakovost izdelkov ter okus in različne vrste miksov, ki so postali nepogrešljiv del mojega vsakdana. Zaradi tega sem postala redna uporabnica različnih izdelkov Purasana, ki jih uporabljam kot dodatek jedem, v kuhinji in v raznoraznih napitkih. Uporabljam super mikse (Vitality mix, Breakfast mix, Detox mix, Green mix), sladilo Lucuma, chia semena, suho sadje, kvinoja & kakav miks, banana powder, kapsule (guarana, green tea), ne smem pa pozabiti še na nepogrešljiv presni kakav Purasana, ki je redna stalnica pri sladicah, smutijih, napitkih ipd. Izpostaviti moram, da kot inštruktorica pilatesa, zjutraj pred vadbo ne morem zaužiti obilnega zajtrka, zato pa vedno pred vadbo spijem mešanico kvinoja&kakav Purasana, ki me napolni z energijo, ne obteži želodca, me nasiti in je super alternativa topli jutranji kavi.

Purasano res priporočam vsem, ki želijo v svojo prehrano vnesti kakovostna živila in oplemenititi svojo prehrano brez umetnih sestavin, prav tako pa želijo izboljšati svoje počutje. Ne samo to, mešanice Purasana so idealne za tiste, ki nimajo veliko časa in potrebujejo kakšen zdrav in hkrati okusen jutranji ali dopoldanski napitek, ki jih bo napolnil z energijo in hkrati tudi nasitil.
natasanezic Nataša Nežič

Sem redna uporabnica superživil, vendar zelo rada raziskujem in primerjam kakovost izdelkov, zato sem se tudi odločila za nakup superživil Purasana. Glede na to, da sem že poskusila ogromno število superživil, moram izpostaviti, da je Purasana po kakovosti in učinkovitosti veliko boljša kot ostale znamke. Poleg kakovosti in učinkovitosti me je Purasana prepričala tudi s svojim edinstvenim videzom embalaže in seveda z vsebino, ki je najbolj pomembna, če želiš narediti nekaj koristnega za svoje telo. Redno uporabljam kakav Purasana, kvinojo&kakav mešanico in guarano v prahu Purasana. Ob rednem uživanju superživil Purasana in prehranskih dodatkov Purasana je moje počutje boljše, imam več energije in lažje premagujem vsakodnevni stres. Izdelke Purasana priporočam vsem, ki si želijo vitalnega in energijsko bogatega življenja, hkrati pa celostno skrbijo za uravnotežen način življenja
slavica Slavica Wagner

Že dolga leta imam bolečine v kolenih. Poskusila sem ogromno izdelkov, dopolnil in mazil, vendar se mi stanje ni popravilo. Decembra 2015 sem za božično darilo dobila mešanico rastlin za sklepe Joints Purasana. Šele Purasanina mešanica za sklepe mi je resnično pomagala in ob rednem jemanju bolečin skoraj ne čutim. Zelo sem zadovoljna z izdelkom, zato ga priporočam vsem, ki imajo podobne težave, poleg tega pa tudi blagodejno vpliva na želodec in nimam res nobenih težav s spahovanjem ali čem podobnim.
tamra Tamara Korade, navdušena rekreativka

S superživili sem se srečala, ko mi je tedaj moj osebni trener Marko Geršak svetoval, da ob rednih treningih moje telo potrebuje celo paleto živil, mikro- in makrohranila, ki pa jih s svojo prehrano ne vnesem dovolj, da bi ustrezno regenerirala telo. Šel je z mano v Bodifit trgovino in mi pomagal pri nakupu. In to je bil res super nakup! Chia semena, klorela, spirulina, reishi, maca, acai, goji jagode … Priznam, da se res ne uspem prehranjevati tako raznoliko, pestro, urabnoteženo in bogato, da bi zadostila in pokrila vse potrebe svojega telesa s hrano z vrta oz. z doma pripravljeno hrano. In kot aktivna rekreativka sem res potrebovala kakovostna hranila. Razlika v počutju se je že kar kmalu poznala in prepoznala sem, česa mi je dejansko primanjkovalo. Superživila so odlična podpora in super orodje pri kakovostni in premišljeni skrbi za telo. Že nekaj let sem zvesta uporabnica superživil.

Ker pa  izjemno rada pečem in ustvarjam premišljene sladice, s katerimi rada razvajam druge, sem odkrila tudi superživila, ki jih lahko vkomponiram v svoje sladke izdelke, ki jih nato z lahkoto in brez slabe vesti z veseljem uživam. To so lucuma (res priporočam kot super super nadomestilo sladkorja), banane v prahu, kakav (v prahu in zdrobljena zrna), kokosovo olje in pa chia (odlično nadomestilo za jajca).

Purasana mi omogoča res vsestransko, kompleksno in celovito oskrbo oz. podporo pri razvijanju in seveda razvajanju svojega telesa in duha!