Purasana, znamka priznanega belgijskega proizvajalca naravnih dopolnil Biovita, ponuja selekcijo najbolj poznanih in uporabljenih superživil v prahu, semenih ali zrnih, prav tako pa boste lahko v programu našli široko paleto specializiranih izdelkov v kapsulah, super sadnih prigrizkov, ter superživilskih mixov. Vse sestavine so izjemne kakovosti in organskega izvora, brez pesticidov, kemikalij, barvil, arom, konzervansov ali drugih nenaravnih primesi.

purasana-logo

O podjetju Biovita

  • BIOVITA, podjetje iz Belgije s 40-letno tradicijo – gre za zdravo organizacijo, ki polni več blagovnih znamk oz. ekoloških proizvodov.
  • Belgija je center pomembnejših institucij v okviru EU – tudi podjetje Biovita odlikujejo najvišji evropski standardi (ECOCERT, AB, COSMEBIO, BDIH), kar priča o tem, da gre za ekskluzivno blagovno znamko.
  • Ugodna cena glede na dejstvo, da gre za izdelke visoke kakovosti, ki se pridobivajo neposredno od dobaviteljev in ne izvirajo iz Kitajske.
  • Izdelki so segrevani na temperaturi, ki ne presega 40° C, zaradi česar vsi vitalni in bistveni elementi ohranijo svojo prvotno vrednost, kar je pomembno, saj telo vse vitalne in bistvene elemente absorbira optimalno.
  • 100% nepredelani proizvodi v surovem stanju, brez pesticidov, kemikalij, barvil, arom, konzervansov ali drugih sintetičnih in nenaravnih dodatkov t. i. raw food production.