BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA DO 31.10.2020.

BREZPLAČNE INFORMACIJE +386 40 173 733.

ZGODBA

Naša zgodba se začne leta 1977 v trgovini z zdravo hrano v Komnu. Trgovina se imenuje Biovita, vodi pa jo Raf De Jonckheere. Raf je navdušen nad naravnimi in ekološkimi proizvodi, kar se čuti v predanosti, vztrajnosti, odgovornemu delovanju – zato Biovito širi v cvetoči posel. V devetdesetih letih prejšnjega stoletja je začel prodajati izdelke »na debelo« z Biovito, preselitev v večje stavbe v Ypresu pa je bila logična posledica, dejstvo pravzaprav.

Rafova strast do ekoloških in visokokakovostnih izdelkov, številni obiski na tujih sejmih in nos za najnovejšimi prehranskimi trendi so leta 2010 pripeljali do naslednjega ambicioznega koraka. Rodila se je lastna blagovna znamka Purasana.

Naši prvi proizvodi, to so ekološki rastlinski praški, se pojavijo na trgu leta 2010 in prodaja v hipu zacveti, poleti. Naraščajoča ponudba izdelkov Purasana je celo tako zelo uspešna, da moramo leta 2014 znova iskati nove, še večje prostore. Tako smo končali v Gullegemu, kraju, kjer predano delamo na širjenju naše čudovite blagovne znamke in jo nenehno nadgrajujemo, izboljšujemo ter redno preverjamo kakovost.

POSLANSTVO

Purasana izvira iz Rafove osebne strasti do naravnih in ekoloških izdelkov. Njegov cilj je razvijati, proizvajati in tržiti visokokakovostne, varne in učinkovite izdelke. To poteka tako pod njegovim vodstvom kot v partnerstvu s strokovnimi partnerji in laboratoriji.

Raf pa še vedno nenehno išče izdelke, ki izboljšujejo naše zdravje in dobro počutje na naraven način. Izdelujemo jih doma ali v sodelovanju s strokovnimi laboratoriji in drugimi partnerji. Prav tako smo uradni distributer izbora ekoloških in naravnih izdelkov, ki podpirajo našo vizijo o prehrani, zdravju in počutju.

Naš cilj: ustvariti dobre, varne in učinkovite izdelke, ki bodo ljudem pomagali do vitalnosti, boljšega počutja, zdravja, več energije.

ikona-10

VESELI KMETJE

S kmeti v Južni Ameriki, Aziji in Afriki sklepamo pregledne sporazume. In seveda jim plačamo pošteno ceno. Na ta način je jasno, kaj od njih pričakujemo oz. v čem jim nasprotujemo – da smo lahko skupaj bistveno boljši. Dejstvo je, da bolj srečni, kot so kmetje, boljši so njihovi izdelki. Kakovost, trajnost in poštena trgovina gredo z roko v roki. Skratka: zadovoljni kmetje, zadovoljni kupci. In to nas spet osrečuje.

ikona-6

EKOLOŠKO

Večina Purasana izdelkov je nosilcev evropske ekološke oznake. Zato so iz sestavin iz ekološkega kmetijstva in ne vsebujejo pesticidov ali kemikalij. Znak za ekološko okolje EU zagotavlja, da se predelava, proizvodnja in prodaja izvajajo po strogih pravilih, kar redno preverja Neodvisna inšpekcijska organizacija TÜV Nord Integra. Tako ste lahko prepričani, da so naši in vaši Purasana izdelki res kakovostni.

ikona-7

ČISTA NARAVA

Vsi Purasana izdelki so popolnoma rastlinski, čisti in naravni. Ne vsebujejo umetnih arom, konzervansov ali drugih rastlinskih snovi. Naše sestavine izvirajo tudi iz ekološko pridelanega sadja in pridelkov, ki niso bili gensko manipulirani ali obdelani z ionizirajočimi žarki. Purasana je čista narava!

ikona-8

VISOKA KAKOVOST

Surovine za naše izdelke izbiramo sami. To lahko razumete zelo dobesedno: obiskujemo nasade v tujini, da bi jih pogledali, okusili in vonjali. Tega ne delamo zato, ker se ujema z našo marketinško zgodbo, temveč zato, ker preprosto – zagotavlja boljše izdelke, najboljše surovine. Poleg tega redno obiskujemo vse te »naše« nasade, da preverimo, ali še naprej izpolnjujejo naše zahteve glede kakovosti.

ikona-9

ZDRAVI IN SREČNI

Purasana izdelki so stoodstotno naravni in v mnogih primerih tudi brez glutena, laktoze in soje. Zahvaljujoč rastlinskemu izvoru se odlično prilegajo tudi vegetarijanski ali veganski prehrani. Tudi če se odločite za zdrav življenjski slog, so idealen dodatek vaši prehrani. Z lahkoto lahko pozitivno vplivate na svoj videz in povečanje energije!

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete katero koli spletno mesto, lahko to shranjuje ali pridobi podatke o vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte svoje osebne storitve za piškotke.

Ti piškotki so nastavljeni s strani naših oglaševalskih partnerjev.

Facebook piškotke uporabljamo za sledenje povezavam z družbenimi mediji.
  • m_pixel_ratio
  • presence
  • sb
  • wd
  • xs
  • fr
  • tr
  • c_user
  • datr

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke