BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA DO 31.10.2020.

BREZPLAČNE INFORMACIJE +386 40 173 733.

CELOSTNA SKRB ZA VAŠE TELO

Osnovno pravilo življenja naj bo vodilo tudi pri prehranjevanju, in sicer iskati ravnovesje. Treba je iskati ravnovesje med hranili in se tako najboljše počutiti v svoji koži.

Mnogo ljudi se ne zaveda, kje vse se skrivajo “prazne kalorije”, ki so vse prej kot prazne, saj vašemu telesa povzročajo veliko škode. Veliko jih je v široki ponudbi najrazličnejših bio, eko, slim, 0 % izdelkov še bolj zmedenih. Kaj sploh jesti? Dovolite, da vam pomagamo.

Oblikovali smo 4 pakete prehranskega svetovanja, ki so pomembni za začetek zdravega življenja in so prilagojeni vašim željam in ciljem.

SVETOVANJE GLEDE PREHRANE

Pri svetovanju pregledamo način vašega prehranjevanja, podamo individualna priporočila, naredimo terminski načrt prehranjevanja in odgovorimo na individualna vprašanja. Skupaj se pogovorimo o metodah, ki ste jih v preteklosti že preizkusili ter o vaših ciljih na področju prehranjevanja.

PREHRANSKI SVETOVALEC: Marko Geršak

CENA: po dogovoru

PREGLED HLADILNIKA

Ta termin se odvija pri vas doma. Pri tem se podrobno ogledajo živila, ki jih imate v vašem hladilniku in shrambi. Bistvo pregleda je, da hitro »odkrijemo«, če imate morda slabe prehranjevalne in nakupovalne navade. Nadzoruje se kakovost prehrambenih izdelkov in zaupajo se vam nasveti za izboljšanje prehranjevalnih navad.

PREHRANSKI SVETOVALEC: Marko Geršak

CENA: po dogovoru

SESTAVA JEDILNIKA

Z upoštevanjem vaših najljubših jedi in seveda tudi jedi, ki jih ne marate in upoštevajoč službene in časovne omejitve, se za vas pripravi jedilnik, ki upošteva vse to. Za vsakega posameznika naredimo izračun kalorij in sestavimo uravnotežen jedilnik tako po energijskih deležih posameznih obrokov kot po vrstah hranil. Pa dober tek!

PREHRANSKI SVETOVALEC: Marko Geršak

CENA: po dogovoru

DNEVNIK PREHRANJEVANJA IN NJEGOVA ANALIZA

Pisni protokol vseh hranil, ki jih čez dan vnesete v telo, je osnova za nadaljnje delo. Dnevnik in analiza natančno pokažeta, katere snovi »zanemarjate« oz. jih zaužijete premalo in obratno. Prednost analize je natančnost, na podlagi katere vam lahko svetujemo, saj podrobno spoznamo vaše prehranjevalne navade. Zato je tudi v času osebnih treningov nujen pisni protokol in beleženje vseh zaužitih živil. Redno bodo sledile korekcije in pogovor glede zabeleženega. Skupaj z vami nadalje izoblikujemo načrt, kako vaše prehranjevalne navade izboljšati.

PREHRANSKI SVETOVALEC: Marko Geršak

CENA: po dogovoru

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete katero koli spletno mesto, lahko to shranjuje ali pridobi podatke o vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte svoje osebne storitve za piškotke.

Ti piškotki so nastavljeni s strani naših oglaševalskih partnerjev.

Facebook piškotke uporabljamo za sledenje povezavam z družbenimi mediji.
  • m_pixel_ratio
  • presence
  • sb
  • wd
  • xs
  • fr
  • tr
  • c_user
  • datr

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke