BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA DO 31.10.2020.

BREZPLAČNE INFORMACIJE +386 40 173 733.

VADBA JE KLJUČ DO DOBREGA POČUTJA

V sodelovanju s fitnes centri BODIFIT vam poleg prehranskega svetovanja nudimo tudi obisk vodenih vadb, ki so ene najbolj zabavnih in učinkovitih oblik rekreacije.

Ponujajo zares širok spekter možnosti za odlično zabavo, ob kateri boste svoje telo hkrati oblikovali, topili tiste odvečne maščobne blazinice, krepili tiste bolj mlahave dele telesa, polnili svoja pljuča z navdušenjem, doživeli dvig navdušujoče energije in vsakič znova premagovali sebe!

Izbrali smo vadbe, ki so aerobne in dinamične in so najbližji sorodnik klasičnim aerobnim vajam »aerobike« z moderno nadgradnjo in izboljšano preobleko novosti aktualnih fitnes trendov danes.

So izjemno zabavne, privlačne in zanimive vadbe za vso populacijo. Še vedno so glede na tradicionalnost najbolj razširjene vadbene zvrsti na svetu.

Z zabavno vadbeno kombinacijo se vadeče popelje skozi aerobno izkušnjo, ki hitro mine in v tem času vadeči naredijo izjemno koristen vadbeni trening za porabo energije in posledično oblikovanje telesa.

SHAPE STEP

Vadba je energična, razgibana in zabavna, saj omogoča ogromno možnosti zanimivih kombinacij. S to vadbo izboljšujemo telesno koordinacijo, splošno kondicijo in pospešimo izgorevanje energije na telesu (odvečne zaloge). Že več desetletij velja za vadbeni hit in vadeči se je brez težav udeležujejo mesece in leta. Ima visokomotivacijsko noto, ki zasvoji, ko jo enkrat osvojiš.

Pri tej vadbi boste zasledili najrazličnejše plesne gibe, klasične step vaje, položaje in tudi ogromno drugih zabavnih gibanj, ki spominjajo na različne glasbene, plesne stile in tehnike.

SHAPE TNZ

Je dokaj preprosta, a ciljano in intenzivno osredotočena na krepitev in aktivacijo spodnjih delov telesa. Noge, zadnjica, trebuh in hrbtenica so osrednji deli, ki jih koncentrirano obremenjujemo, krepimo in izboljšujemo tonus.

Vadba ugodno vpliva na preoblikovanje postave, izgubo telesne teže in na boljše splošno počutje. Izvaja se lahko na step stopnički ali na tleh z lastno telesno težo in brez drugih pripomočkov. V zadnjih letih so se pogledi, koncept vadbe in krepilne vaje zelo spremenili, posledično je pri tej vadbi zaznati številne novosti in njeno nadgradnjo. Zaznati je poudarek na enostavnih koreografijah, elementih pilatesa (stabilizacija), izvirnosti vaj.

SHAPE TNZ vadba je namenjena različnim starostnim skupinam in različnim stopnjam posameznikove kondicijske pripravljenosti, začetnikom in napredne vadeče.

SHAPE DANCE

Energije polna kombinacija plesnih korakov in klasične aerobne vadbe. Gre za mešanico različnih standardnih,  afro in latino plesnih gibov, od tradicionalnih do modernih. Energičnost in ritem glasbe ustvarita in krepita željo po gibanju, plesanju. Vadbeni termin SHAPE DANCE je namenjen vsem vadečim, ki so ljubitelji plesnih oblik vadbe. Dve do tri različne, a preproste in sproščujoče koreografije so povezane v zanimivo celoto.

Vadba vsebuje sodobne gibalne elemente, ki se prepletajo z elementi vodene vadbe in plesa, kot so salsa, cha-cha, samba, merengue, reggaeton, klasična hi-lo aerobika ipd. SHAPE DANCE kot kombinacija aerobne kardio vadbe, ki se prepleta s plesnimi koraki, velja za eno najbolj zabavnih kardio vodenih vadb. Je enostaven, motivacijski, učinkovit kardio trening, primeren za vsakogar. Drugačnost, učinkovitost in zabava so glavni elementi, zaradi katerih je vadba zelo priljubljena.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete katero koli spletno mesto, lahko to shranjuje ali pridobi podatke o vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte svoje osebne storitve za piškotke.

Ti piškotki so nastavljeni s strani naših oglaševalskih partnerjev.

Facebook piškotke uporabljamo za sledenje povezavam z družbenimi mediji.
  • m_pixel_ratio
  • presence
  • sb
  • wd
  • xs
  • fr
  • tr
  • c_user
  • datr

Zavrni
Sprejmi izbrane piškotke